Поклонението започва в сряда в замъка УестминстърКовчегът на кралицата отпътува за

...
Поклонението започва в сряда в замъка УестминстърКовчегът на кралицата отпътува за
Коментари Харесай

Ковчегът на Елизабет II отпътува за Лондон

Поклонението стартира в сряда в замъка Уестминстър

Ковчегът на кралицата отпътува за Лондон. Тленните остатъци на Елизабет II ще бъдат превозени до Бъкингамския замък. От на следващия ден в замъка Уестминстър стартира поклонението пред монарха, съобщава .

Късно нощес Крал Чарлз III, братята и сестра му останаха на безмълвно бдение край ковчега на кралица Елизабет II. Пред историческата катедрала „ Сейнт Джайлс ” в Единбург през цялата нощ имаше опашки от хора, пристигнали да се простят с Нейно величество.

„ Дойдохме тук от Дърам, с цел да отдадем най-голямото почитание на индивида, който ни е водил и направлявал с човещина и храброст. Тя заслужава всичко това. Тя имаше приказен живот и в този момент би трябвало да продължим напред, това е краят за мен, като деец ”, изясни Шон Ландър.

Повече от 26 000 души се бяха събрали пред катедралата, а в късния следобяд полицията в Единбург заяви, че повече няма да позволява хората да се редят. „ На път сме от 4 часа тази заран и започнахме да се редим на опашката към 8 часа, с цел да вземем. Струваше си. Това е спомен, който в никакъв случай няма да забравим ”, споделя Бети Бремнър.

Крал Чарлз III и кралицата консорт Камила дойдоха в Северна Ирландия като част от обиколката си в Обединеното кралство. Те бяха посрещнати от голямо голям брой жители, преди да беседват с политическите водачи.

Погребението на кралица Елизабет II в понеделник ще бъде невиждана полицейска интервенция, оповестиха управляващите в Лондон. Очаква се в английската столица да дойдат държавни и държавни ръководители от целия свят. Сред тях са американският президент Джо Байдън, императорът на Япония, кралят и кралицата на Испания, монарси от Европа и от Общността на нациите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР